Informatie

Alleskunners met kunststof
Kleurenmonsters Frezen, slijpen, buigen, zetten, lijmen, stansen ... Bij ons ondergaan kunststof halffabrikaten tal van bewerkingen. Zelfs de bedrukkingen kunnen door ons worden geregeld. Snel én goed. Voor al die bewerkingen beschikken we niet alleen over moderne verspanings- en andere machines, maar ook over gedreven medewerkers die met de nodige kennis en ervaring garant staan voor professioneel handwerk. Natuurlijk hoeft het niet altijd ingewikkeld te zijn. Zo leveren zij ook onbewerkte kunststoffen. Op maat gemaakt én op tijd gereed.

Uw specificaties, onze oplossingen
Waar kunststof in esthetisch en/of functioneel opzicht een voor de hand liggende keus is, zoeken wij naar de beste oplossing. We zullen u daar bij graag bewijzen dat we met conventionele technieken een eigentijds product kunnen maken. Onze kracht schuilt immers in de mix van technische knowhow en pro-actief ondernemerschap. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle producten worden dan ook geheel volgens uw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen schetsontwerp en product. U vraagt en wij presenteren een realistisch voorstel ten aanzien van materiaal, sterkte en uitvoering. Uit zo'n voorstel blijkt duidelijk dat we over de hele linie met u meedenken. En dat we -waar nodig- bijsturen met een helder advies. Kortom, we zetten al onze kennis van kunststof in voor een perfect eindresultaat.

Dat onze werkwijze aanslaat, bewijst het feit dat we al zo lang met zo veel opdrachtgevers intensief samenwerken. Naast kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid speelt in die samenwerking commitment een belangrijke rol.

Onze visie op co-makership
Vergaderzaal We streven naar langdurige relaties waarin wederzijds vertrouwen de basis vormt voor continuïteit. Op die manier kunnen we onze kennis delen met anderen en samen werken aan oplossingen voor specifieke vragen. Dat doen we op een efficiënte wijze waarbij we nieuwe mogelijkheden met beide handen aangrijpen. Mede daardoor kunnen wij u een gunstige prijs/kwaliteitverhouding bieden.

Met ons uitgebreide pakket bedienen wij een groot aantal bedrijven. Opdrachtgevers uit verschillende branches, zoals display- en interieurbouw, machinebouw, revalidatie, scheepsbouw en de elektrotechnische industrie. Opdrachtgevers met verschillende eisen, wensen en specialiteiten. En ieder met een geheel eigen kijk op de mogelijkheden en de voordelen van kunststof zoals Satal.